Në kalimin kufitar Bogorodicë dhe Dojran sot në mëngjes për dalje nga shteti pritet prej 30 minuta deri në një orë.

Sipas informatave të Lidhjes Auto Moto e Maqedonisë, në kalimin kufitar Bogorodicë pritet një orë, derisa në kalimin kufitar Dojran rreth 15 deri në 30 minuta.

Në kalimet e tjera kufitare nuk ka pritje më të gjata.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është rritur