Gozde Mutluer është një nga aktoret e reja të cilat interpreto aktualisht në serialin “Mos u dorëzo”.

Ajo njihet aty si Jagmur dhe bashkë me të, duhet se ngjarjet do të marrin një tjetër rrjedhë! Por cila është kjo aktore? Padyshim në jetën reale, ajo nuk ngjan aspak në pamje me personazhin që interpreton.

Përkundrazi është një vajzë mjaft e thjeshtë dhe e ëmbël. Ajo ka interpretuar në disa filma ndër të tjera në The Mountain (2012), Kardesim Benim (2016) dhe Melekler korusun (2009)