Etiopia e ka kalendarin më ndryshe se shtetet tjera.

Ata në vit kanë 13 muaj, dhe gjenden ende bë vitin 2019, shkruan arbresh.info.

Vitin e ri Etiopia e feston me datë 11 shtator.