Pas disa informacioneve që arriti ti siguroj redaksia  Shkupi Live,zbulohet se kush ishte djaloshi qe rrahu sulmuesin e Selës në ditën e përgjakshme të 27 Prillit në Parlamentin e Maqedonisë.

Ai quhet Amar dhe është nga Dizhoni i Shkupit