Ajo u bë e njohur për shqiptarët vetëm falë rolit ët saj si “Kushit” në telenovelën indiane “Si ta quaj këtë dashuri”, e cila transmetohet në Tv Klan.

Bëhet fjalë për aktoren e dashur indiane, Sanaya Airani.  Në këtë seria Sanaya luan rolin e një vajze që vuan për dashurinë dhe që vazhdimisht i duhet të kalojë nëpër shumë peripeci në kërkim për ta arritur atë.

Por në jetën reale gjërat për të qëndrojnë krejt ndryshe. Ajo është e dashuruar, madje me një ndër aktorët e njohur dhe shumë simpatikë indianë. Ai është aktori simpatik, Mohit Sehgal.

Marrëdhënia e tyre duket e shumë e shëndetshme dhe Sanaya kështu duket se ka një jetë të mbushur me lumturi dhe dashuri që ia fal i dashuri i saj i zemrës.