Një bashkëpunim i ri mes dy këngëtarëve Ledri Vula dhe Buta do të vijë së shpejti në tregun muzikor.

Është data 28 e këtij muaji, kur do të publikohet projekti ‘Mbi re’ nga dy reperët e njohur.

Me këtë rast, Ledri del të jetë njëri nga artistët që ka publikuar më së shumti projekte brenda një periudhe të shkurtër, pas ‘U harrum’ dhe ‘Nona’, kjo është kënga e tretë nga Ledri për këtë sezonë.