Pak javë më parë, e ftuar në emisionin “Thumb” të Aulonës dhe Fatmës, Ronela Hajati u shpreh se lidhjen me Young Zerkën do ta bënin publike në momentin që do të binte borë në gusht.

Epo, kot nuk thonë që fatit nuk i dihet…sepse këtë javë i ftuar në “Thumb” ishte Young Zerka. Dhe nuk kishte si t’i shpëtonte një pyetjeje lidhur me Ronelën. Në fakt, ai u pyet se kur do të martohej me Ronelën dhe përgjigjja e tij ishte: “Kur anija e parë nga Toka me turistë do të shkojë në Mars”.

Me siguri Zerka ka kujtuar se ne nuk do të shkojmë kurrë në Mars, por NASA-s i kanë rezultuar me sukses përpjekjet për të çuar anije të drejtuar nga robotë dhe po bëhet gati të dërgojë njerëz. Kështu që nuk do të jetë e largët dita që ne do të shkojmë në Mars….dhe kështu nuk do të jetë e largët dasma e Zerkës dhe e Ronelës,shkruan Blitz.

Eh, duhet të fillojmë kursimet…!