Bananet janë të mbushura me vitamine dhe mbushin trupin tonë me energji.

jo është arsyeja përse ende shumica e njerëzve e kanë të parapëlqyer, transmeton lajmi.net

Amerikanët hanë më shumë banane se sa mollat dhe portokajtë bashkë.

Çfarë i ndodhë trupit tuaj nëse hani dy banane në ditë për një muaj? Në videon më poshtë do të merrni të dhëna të mjaftueshme se si ndryshon ngjyra e bananes, arsyen, ndikimin e saj në trup dhe çdo gjë tjetër.

Shikojeni.