Filozofi Peter Kreeft, ka thënë: “ Macet s’kanë nevojë të jenë të pushtuara nga djalli, ato janë vetë djalli në mënyrën e tyre”.

Ndoshta kjo video tregon më se miri këtë çfarë ka thënë, Kreeft.

Kjo video është bërë në Kinë, ku shihet një vajzë  vogël, që sapo ka filluar të ecë, teksa shëtitet nëpër dhomën e ndejës.

Ajo që e ndanë fëmijën nga personi që po gjironte, që ishte babi i saj, ishte një mace e zezë me të bardhë. Përderisa vajza e vogël kalonte aty pari, macja e pengon me shputën e saj, më pas vajza bije për toke.

Vogëlushja menjëherë zgjatë gishtin në drejtim të maces. Duke e fajësuar atë për  rrëzimin e saj.

Kjo mace ndoshta nuk është aq e keqe siç thotë Kreeft, por zëri që macja lëshoj, tregon se ajo kishte nevojë për diçka dhe ishte nervoze