Ivanka Trump padyshim që nuk është një mama si gjithë të tjerat. Përkundrazi ajo është një mama shumë moderne dhe e kuptueshme

.Këtë herë ajo ka marrë vajzën e saj Arabella me vete në Shtëpinë e Bardhë dhe ata kanë takuar disa nga njerëzit më të njohur të shtëpisë presidenciale. Por jo vetëm kaq.

Ivanka gjithashtu i ka lejuar fëmijët e saj dhe të disa kolegëve që të kërcejnë në zyra duke u bërë kështu ” një party ne zyrë” para se të niste një ditë tjetër me punë torturuse.

Fëmijët kanë qenë shumë falenderues ndaj këtij gjesti të Ivankës.