Pjesa veriore e Italisë, pasditen e sotme u përfshi nga re me stuhi dhe ku u regjistruan më shumë se 6000 rrufe.

Siç raportojnë mediat italiane, kjo ishte një ndodhi e rrallë natyrore që e përfshiu gjithë pjesën bregdetare të Istrias, duke sjell erë dhe stuhi të madhe.