Duke folur për zgjedhjet lokale dhe pritshmëritë e partive politike, deputeti i BDI-së, Rexhail Ismaili ka thënë se Bashkimi Demokratik për Integrim nga zgjedhjet lokale do të dalë lidere në komunat me shumicë shqiptare, njifton Aktuale

“Besojm se në zgjedhjet lokale ashtu si në vitin 2013 Bashkimi Demokratik për Integrim do të jetë lider në udhëheqjen e komunave ku gradualisht udhëheqin kuadrot shqiptare” ka thënë Ismaili.

Ai thotë se kryetarët e komunave janë të suksesshëm.

Global

“Duke patur parasyh faktet dhe argumentet se kryetarët e komunave ku kanë udhëhequr kuadrot e Bashkimit Demokratik për Integrim kanë rezultate në krahasim me periudhat e mëhershme ” ka thënë Ismaili.

Zgjedhjet lokale pritet të mbahen në muajin tetor të këtij viti.

T mobile In article [4]