Numri i personave të vrarë dhe i te plagosurve nga sulmet e ISIS në qytetin Dejrulzur ka arritur në 11.

Sipas kanalit televiziv Al Alam, nga sulmi raketor i kryer nga ISIS në rajonet Herabesh dhe Al Kasur në qytetin Dejrulzur në lindje të Sirisë, janë vrarë 5 dhe janë plagosur 11 persona.