Ajo është e njohur për format e saj të mahnitshme dhe stilin e saj të çuditshëm.

Por Blac Chyna duket krejtësisht e panjohur dhe jo vetvetja në një fotografi të publikuar nga e kaluara.

Fotografia e publikuar është para se Blac Chyna të bëhej e famshme.

Nëna 29 vjeçare shihej se nuk kishte asnjë intervenim dikur, dhe asnjë ndërhyrje kozmetike.