Ish pjesëtari i UÇK-së, dhe ish Komandant në Luftën e Kosarës, Hisen Berisha përmes një postimi në facebook, ka bërë thirrje që të blehet çdo parcelë toke a pronë që del në shitje në Mal të Zi!

“Patriotizëm në Mal të Zi. Të blehet çdo parcelë toke a pronë që del në shitje. Arzhanica, vendlindja e Rrustem Berishes, për të cilën luftoi e u flijua gjyshi i tij, (Lexo edhe te Lahuta e Malcisë, At Gj. Fishta), sot mund të blihet për 300 mijë Dollarë, me toka e shtëpi, tëbanë e bagëti. Kush ka frikë, nuk ka të ardhme!”, ka shkruar Berisha, përcjellë “Bota sot”