Naim Miftari, ish agjent i SHIK-ut, dhe ish epror i Uck-së, përmes një postimi në facebook ka kërkuar disa shpjegime nga presidenti Hashim Thaci, dhe kryetari i PDK-së, Hashim Thaci.

Miftari, në postimin e tij, ka kërkuar që rë shpjegojnë se ka hyrë UDB-ja serbe, në atë sic e quan Miftari. ashtuquajturi Shtabi i Përgjithshëm.

“Shpjegona se si dhe permes kujt hyri UDB/KOS Serb në ashtuquajturin Shtabi i Përgjithshëm, dhe përmes kujt ishte prezent në palën shqiptare edhe gjet konferencës Rambujes. Pse dhe me ndihmën e kujt u vranë pothuajse gati të gjithë komandantët kryesor të luftës që luftuan me zemër kundër Serbisë”, ka shkruar Miftari, përcjellë “Bota sot”.

Naim Miftari

Ja postimi i plotë i tij:

President) Hashim Thaqi dikur lider i servuar në UÇK dhe Kadri Veseli ish shefi i servuar i SHIK-ut (por dallon nga Thaçi).

Shpjegona se si dhe permes kujt hyri UDB/KOS Serb në ashtuquajturin Shtabi i Përgjithshëm, dhe përmes kujt ishte prezent në palën shqiptare edhe gjet konferencës Rambujes.

Pse dhe me ndihmën e kujt u vranë pothuajse gati të gjithë komandantët kryesor të luftës që luftuan me zemër kundër Serbisë.

Shpjegona se si pas luftës ju nga disa azilanta nga Zvicra që merrnit jetonit me ndihma sociale (socisal hilfe) edhe pse (njeri nga ju edhe vidhte xhinsa Levis) ju dolët multi milionerë nga u pasuruat aq shumë dhe aq shpejt ju kurse populli i jon u varfërua ekstremisht.!

Tregoni si shkatërruat tërë ekonomin e Kosovës brenda një dekade, ku Sebia sot dirigjon ekonomin tonë.

Shpjegona edhe pse koha po na shpjegon vet të vërteten..?