Foyd Mayweather dhe Conor McGregor ra në sy prania e presidentit të UFC-së, Dana White, i cili jo vetëm ka qenë në krahun e irlandezit, por edhe ngjitej në skenë, duke qëndruar mes dy sportistëve në momentin e ballafaqimit “face to face”. Numri 1 i arteve marciale mikse ka kryer të njëjtën detyrë si në konferencat e shtypit të ndeshjeve të MMA-së dhe konfirmon se këtë gjë e ka bërë me dëshirë edhe në takimet mes Mayweather dhe McGregor.

“Këtë gjë ma kërkuan të dyja palët, pasi donin të siguroheshin që McGregor do mos e prekte Mayweather. E pranoj që irlandezi është më gjaknxehtë, ndaj nuk doja që ai të ishte pre e ndonjë provokimi. Ndaj dhe vendosa të qëndroja në mes tyre, për të eviyuar ndonjë kontakt”, u shpreh Dana White.