Inxhinieri ukrainas Dmitriy Balandin ndërton robotë në formë figurash njerëzore prej druri.

Ai ka ndërtuar një familje të tërë figurash të çuditshme me madhësinë e njeriut, të cilat kanë duar dhe këmbë të lëvizshme.

Në këtë video të publikuar nga “Zëri i Amerikës” shfaqet inxhinieri me shpikjen e tij.