Janë dy nga personazhet më të dashura të ekranit dhe padyshim që motrat Gjoni kanë bërë gjithnjë të flasin për to.

Në një foto të sjellë nga Gazeta Shqiptare në vitin 2009 i shohim dy motrat së bashku dhe gjithnjë të afërta me njëra-tjetrën. Në këtë foto duket se Ingriti sapo ka përfunduar një performancë dhe Inisi ka qenë pranë saj.