A e dinë Branko Manolovski ç’ka është familja? Si funksionon familja? Dhe si ndërtohet një familje e shëndosh?
Pasi ky “deputet” derdh lot krokodili për të legalizua homoseksualitetin në Maqedoni nuk mundem të ri i qetë dhe mos e shprehi atë mllefin timë kundër diçka që nuk ka kurë për të ndodhë në këtë vendë. Turp është të kemi në parlament kështu lloj “deputeti”.
Deputetët tanë duhet të angazhohen për zhvillimin e ekonomis dhe ta ndalojnë largimin e rinis nga vendi, dhe jo si ky deputeti “turpi i kohës” të loton për martesën e gjinis së njejtë (mashkull-mashkull apo femër-femër)
Nuk ka dhe nuk dotë ketë familje të shëndosh as shoqëri të shëndosh aty ku propozohet apo legalizohet diçka që eka ndalua ZOTI, Kombi dhe Kanuni.
Shkruan:  Selim Iljazi