Ilir Meta është betuar dhe e ka marrë detyrën si presidenti i 10 në historinë e Shqipërisë.

Ai ka mbajtur fjalën e parë në Kuvend dhe në fund të saj ka takuar të pranishmit.

Ajo që u vu re ishte fakti se presidenti i ri nuk i ka dhënë dorën Edi Ramës, ndërsa ka ngulmuar të takojë ish-kryeministrin Sali Berisha.

Global

T mobile In article [4]