Për të fshehur gjurmët e takimit të fshehtë me të dashurin një 26-vjeçare sajoji një rrëmbim të rremë. “Më kanë rrëmbyer 4 veta të maskuar. Më detyruan të futem në makinën e tyre. Tani sa kemi kaluar Fushë- Krujën”, kanë qenë këto fjalët që 26 vjeçarja Edlira P. që i ka thënë bashkëshortit të saj në telefon duke e alarmuar atë për një rrëmbim të sajuar.

Ngjarja, e fantazisë së gruas, për të fshehur gjurmët e arratisjes ndodhi në shkurt të këtij viti. Menjëherë burri i trembur ka lajmëruar policinë për ‘rrëmbimin’, pa ditur se gjithçka ishte një sajesë e bashkëshortes për të justifikuar takimin me një shok të saj. Vetëm pak orë pasi policia u njoftua për ngjarjen, 26¬vjeçarja Edlira P. u gjet në një automjet që po shkonte në drejtim të Durrësit. Ajo ishte në shoqërinë e dy personave, të cilët s’dinin gjë për rrëmbimin e gruas.

Ata ‘rrëmbyesit’ dinin se vajza që kishin në automjetin e tyre quhej Jona dhe se ajo ishte ishte 23 vjeçe. Lidhur me këtë ngjarje, Edlira P. u deklarua fajtore nga Gjykata e Tiranës pak ditë më parë për akuzën e “kallëzimit të rremë” dhe u gjobit me 100 mijë lekë. Sipas Gjykatës, 26¬vjeçarja kishte kallëzuar me dashje një krim që nuk kishte ndodhur. Gjatë gjykimit ajo ka pranuar akuzën dhe ka shfaqur pendesën e saj.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();