Një hajdut është përpjekur që të thyejnë një bankomat duke përdorur një eskavator.

Në një video të publikuar nga policia në Maryland tregohen pamjet tronditëse kur i dyshuari shkakton një dëm material me vlerë rreth 10.000 dollarë por nuk arrin dot që të vjedhë paratë brenda në ATM.

Nagjara ka ndodhur javës së kaluar dhe policia thotë se i dyshuari kishte vjedhur eskavatorin me qëllim që ta përdorte për të vjedhur lekët.