Vera zyrtarisht është këtu!

E natyrisht që kjo stinë sjellë edhe veshjet me ngjyra të hapura e dantella, kapele dhe sandalet.

Përveç një palë bikineve që ju shkojnë për shtati, për një dite në plazh ju duhen edhe veshje të lehta dhe disa aksesorë që të keni një  dukje sa më të bukur.