Në një fshat të vogël të Turqisë, kushtet unike të tokës, dhe nivelet e ujërave nëntokësore, kanë krijuar një lloj trëndafili të vacantë.

Zakonisht trëndafilat ju mund t’i gjeni në ngjyrë të kuqe, por për shkak të kushteve klimatike, ato rriten me ngjyrë më të theksuar por edhe më shumë të errët se sa e kuqe, transmeton Klan Kosova.

Pra, fotografitë që mund të shihni më poshtë tregojnë më së miri se në fshatin Halfeti, gjenden trëndafilat e zinj, të vetmit në gjithë botën!