Të gjithëve na ndodh që kur kthemi nga plazhi apo pishinat të ndjejmë lodhje dhe të duam të flemë. Kjo ka ndodhur edhe me Cassandra Jacskon, e cila nuk priste asgjë të keqe kur djali i saj Johnny 10 vjeçar, i tha se ishte i lodhur dhe donte gjumë pasi  erdhi nga pishina.

Më pas kur ajo shkoi ta shohë djalin e saj në shtrat, e pa se i ishte mbushur goja me shkumë dhe kishte probleme në frymëmarrje. Edhe sepse shkoi me emergjencë në spital djali i saj u nda nga jeta.

Arsyeja ishte se uji që thithim në det apo pishina qëndron në trupin tonë për një kohë të gjatë.

E kjo sasi irriton mushkëritë, gjë që përbrenda menjëherë ndikon duke i ënjtur ato, madje sasia e oksigjenit në gjak është vështirë për tu siguruar, ndaj nuk është mirë që pasi kthemi të flemë gjumë. Kjo vlen më shumë për fëmijët e vegjël. Ajo ka thënë se duhet të bëjnë kujdes me fëmijët e tyre mos të bëjnë gabimin e saj.