Një 28 vjeqare e pamartuar i ka treguar psikologes për lidhjen me kushëririn e saj, në kohën kur ai kishte probleme martesore dhe babai i kishte vdekur.

Në momentin kur ajo po e ngushëllonte kishin përfunduar në shtrat, por që tani kjo marrëdhënie ka përfunduar me një mesazh të vetëm nga 37 vjeqari, “Më lërë të qetë”.

E dashura psikologe

Unë ndihem aq fajtore për seksin e nxehtë me kushëririn tim të martuar.

Unë jam një grua beqare, 28 vjeqare. Kushëriri im është 37 vjeq dhe ai është martuar që 10 vite.

Ne kemi qenë gjithmonë të afërt, në fakt unë isha përcjellëse e nuses në dasmën e tij.

Babai i tij vdiq gjashtë muaj më parë dhe, derisa ne jetonim në të njëjtën rrugë, u ofrova t’i ndhmoja. Ai është një fëmijë i vetëm dhe humbja e babait të tij e goditi rëndë.

Ne u takuam kur po pastronim shtëpinë gati për shitje. Ne biseduam gjithë pasditen derisa punonim dhe ai më tha se ishte mirënjohës që unë isha atje.

Ai u mërzit kur gjeti një album me foto të vjetra, kështu që e përqafova për ta ngushëlluar. Ai më shikoj fytyrën time, u përkul dhe më puthi.

Unë nuk e kisha puthuar askënd për dy vite.

Ai më mori për dore dhe ndihej si gjëja më e natyshme në botë, kur ai më qoi në dhomën e tij të vjetër dhe të dy hoqëm rrobat.

Unë kurrë nuk isha ndjerë ashtu dhe kishim seks fantastik.

Ai më vonë më tha se nuk kishte qenë me ndonjë grua për 8 vite.

Ai më tha se martesa e tij kishte mbaruar.

Unë mezi e prisja ditën tjetër kur të takoheshim përsëri në shtëpi.

Këtë herë ai bëri marrëdhënie me mua në shkallë. Ne thjeshtë nuk mundem të presim deri të shkojmë në dhomë gjumi.

Ai më pëhpërtiti në vesh se unë isha engjëlli i tij dhe se ai donte të më shihte.

Ne vazhduam të takohemi edhe gjatë javëve të ardhshme.

Edhe kur shtëpia e tij ishte bosh nga pasuria e babait të tij, ne ende u takuam atje për seks në cdo dhomë.

Shtëpia u shit javën e kaluar dhe tani ka pesë ditë që kur jam dëgjuar me të.

Ai nuk do të ju përgjigjet thirrjeve të mija dhe një mesazh më tha “Lermë të qetë”.

Ai më premtoj se unë do të kisha diqka kur shtëpia të shitet, por unë nuk dua para, e dua atë.

Psikologia përgjigjet:

E kuptoj joshjen e seksit të nxehtë me një partner të gatshëm kur je beqare, por derisa kushërinjtë mund të kenë marrëdhënie dhe të martohen në Britaninë e Madhe, ajo nuk është e lejushme.

Pasojat do të ishin masive nëse do të rriteshit bashkë.

Duke e tradhtuar gruan e tij, nuk po ndihmon problemet e tij martesore.

kam frikë se ju i keni shërbyer si ikje nga realiteti i marrëdhënieve të tij të trishtuara dhe duke humbur babain e tij, tani foleja e dashurisë ka shkuar dhe ai nuk dëshiron të ju ta komlikoni jetën e tij.

Ju keni mësuar një nga mësimët më të vështira të jetës në lidje me rënien me djalin e gabuar.