Një kompani në Kaliforni ka shndërruar një furgon Mercedes në një avion privat për rrugët.

Becker Automotive mori një Mercedes Sprinter të zakonshëm dhe ia transformoi në mënyrë spektakolare interiorin.

Tashmë makina kushton 400 mijë dollarë dhe mban 6 pasagjerë VIP.

Së fundmi po shihet një tendencë në rritje, ku VIP-at përdorin të tillë furgona për qarkullim