Shumica e njerëzve udhëtojnë me autobus, tren apo makinë, por Benjamin Davidi ka gjetur një rrugë shumë të ndryshme dhe të pazakontë.

I lodhur nga stresi që përjeton kur kalon në rrugët me trafik të qytetit, ai noton çdo ditë në lumin Isar të Mynihut për të shkuar në punë. Benjamin paketon laptopin, kostumin dhe këpucët e tij në një çantë të papërshkueshëm nga uji, i vendos në shpinë dhe noton dy kilometra.