Një vajzë e guximshme i ka dërguar të dashurit atë që ai nuk e mendonte kurrë.

Në një moment të caktuar, ai i kërkon që ajo t’i dërgojë një foto lakuriq, por vajza i shpjegon se është me mamanë në dhomë.

“Thuaji të dalë”, i shkruan djalit dhe përgjigja e vajzës ishte thjesht “Ok”.

Fotoja që ajo i ka dërguar më pas e ka bërë që të shkrihet gazit dhe ka gjeneruar mjaft komente dhe shpërndarje në rrjet.

E paparë, apo jo?