Këngëtarja Gresa Behluli ka lansuar sot këngën e saj më të re “I jemi”

Kënga është bërë sonte premier dhe duket se është me ritme interesante verore.

Vajza e Shkurte Fejzës, Gresa është e vetmja që ka vendosur që të shkoi rrugës së nënës së saj, s’paku deri me tani.

“I jemi” është një këngë që mban vulën e Gresës si producente e saj