Disa udhëtarë janë tmerruar kur një i dehur i mbuluar me gjak ka filluar duke bërtitur dhe të gjuante me grushta sendiljen e aeroplanit. Video është filmuar në aeroplanin Red Wings që fluturonte nga Moska në Antalia.

Udhëtarët  kanë vendosur që ta qetësojnë të riun e paindetifikuar duke i lidhur duart me një rrip sigurimi nga mbrapa.

Sipas njoftimeve në Rusi, ekuipazhi i aeroplanit u përpoq por nuk arritën dot që ta qetësonin dhe përmbanin. Kur aeroplani arriti në destinacion policia ishte duke pritur të riun e gjakosur në pistë.

https://www.youtube.com/watch?v=qKIMx2VGyoY&feature=youtu.be