Është normale kur bashkëshorti që është larguar për disa ditë jashtë t’i këkojë bashkëshortes që ka qëndruar në shtëpi t’i dërgojë një foto.

Si për të nisur ditën mbarë. Por në historinë që po ju tregojmë dita nuk ka vijuar aq e mbarë sa shpresonin.

Kur bashkëshorti i kërkoi të niste një foto, ajo dërgoi një foto ku kishte dalë e ulur në një krevat të çrregullt me një kitarrë pranë dhe flokë të pak të çrregullt.

Në foto duket e lodhur.

Ishte pikërisht një detaj i fotos që i shkatërroi martesën.

Me syrin e një vëzhguesi të mirë burri pa poshtë krevatit një dorë, provë që tregonte qartë se bashkëshortja e tij nuk kishte kaluar natën e vetme.

Historia është publikuar në huffingtonpost.de.