Mbrëmja e së dielës ka varur veten në burgun e Krujës një i dënuar për vrasje. Ai ishte T.Z. nga Berati, 48 vjeç, i dënuar për vrasje.

Policia e Krujës njoftoi se ai kishte varur veten me çarçaf.

Ka nisur hetimi për rrethanat e ngjarjes dhe shkaqet e vetëvrasjes.