Shoferja e paemëruar që voziste një Ford F-150 Raptor, humb kontrollin dhe përfundon në pishinën e një shtëpie në San Diego të Shteteve të Bashkuara.

Gruaja 68-vjeçare nuk mundte të dilte përjashta, por pasi një kalimtar rasti theu xhamin, e ndihmoi që së paku ta mbante kokën mbi sipërfaqe të ujit derisa të vijnë zjarrfikësit.

Gjendja saj është në rregull dhe pa pasoja për jetën, ndërsa ende është nën kujdesin e mjekëve.

Ende nuk dihet si ndodhi ngjarja, ku u përfshi një Ford shumë i fuqishëm.