Hoxha nga Tetova, Omet Dauti për heroizmin e tetovarit i cili vdiq në bregdetin e Vlorës në tentim për të shpëtyar dy vajza të cilat edhe ata humbën jetën, thekson se Benjamini me sakrificën e tij ka bërë bërë krenar të gjithë tetovarët, njofton TetovaSot

“Benjamin, sot kurrë të gjithëve i’u ka humbur, humaniteti, dhembshuria dhe dashuria për tjetrin, ti na bëre krenar si tetovarë me veprën tënde ku jo të gjithë jemi të gatshëm të japim gjënë më të shtrenjtë, JETËN. Do mbetësh një model i mirë për mua dhe Rininë shqiptare, se si rrespektohet motëra dhe se si ti trajtojmë tjerët si qenie njerëzore. Benjamin siç po bashkoheshim në Namaz InShAllah bashkohemi edhe në Xhennetin e Allahut xh.sh. Ngushëllime : familjes Ferati nga fsh. Kamenjan”, shkruan hoxha Dauti.

.