Hoxha nga fshati Kallnik i Tetovës i cili ishte një model për rininë para festës së Fitër Bajramit, i cili me rininë e fshatit kishte pastruar fshatin nga mbeturinat e hedhura gjithandej.

Hoxha kësaj radhe në një organizim me rininë e këtij fshati kanë vendosur kosha për mbeturina në pjesën më të madhe të fshatit.

Hoxha shprehet se shumë shpejt me këtë rini do ta kompletojmë të gjithë fshatin si dhe do kijdesemi për mirëmbajtjen e tyre./TetovaSot/