A iu besohet se nën lëkurën e kësaj femre plot hire ‘fshihet’ një mashkull?

Eden Estrada, nga Los Anxhelos, e nisi karrierën si një model, por ai besonte se ky nuk ishte trupi i tij i dëshiruar.

Në moshën 21-vjeçare, Eden iu nënshtrua një operacioni plastik për të kaluar plotësisht nga mashkull në femër, dhe tashmë po thyen rekord në klikime.