Një ngjarje e tmerrshme është filmuar nga kamerat amatore në një plazh në Brazil.

Një djalë i ri ka gjetur vdekjen në mënyrën më të tmerrshme të mundshme në plazh. Ai u hodh nga shkëmbi në det, por si duket nuk e llogariti mirë dhe në vend që të përfundonte në ujë, ra mbi breg.

Për fat të keq ai humbi jetën menjëherë. Kujdes, pamje mjaft të rënda.