Dje rreth orës 09 e 35 minuta në stacionin e policisë në Strugë, nga Qendra Medicionale Strugë është denoncuar se në repartin Intern janë pranuar: E.B nga Holanda, M.T dhe A.A nga Izraeli të cilët kanë qenë të vendosur në hotelin “Izgrev”, përcjell TetovaSot.

Të njëjtë janë ankuar nga helmimi i ushqimit që e kanë konsumuar në hotel.

Pas ndihmës mjekësore, ata janë liruar nga spitali.

Janë njoftuar Prokurorit Publik dhe Inspektoratin Sanitar Shtetëror./TetovaSot/