Në pamje të parë dinamika e kësaj ngjarje i përngjan një skenari telenovele por zhvillimet janë reale. Pas gjithë historisë me helmimin e vjehrrës dhe akuzat për përdhunim nga vjehrri, ka reaguar edhe dhëndri.

Donald Stafa, bashkëshorti i 19-vjeçares, e cila u arrestua për tentativën e vrasjes së vjehrrës, duke i hedhur helm në gotën e kosit, prej muajit maj të këtij viti, ndodhet në Greqi.

Në një bisedë telefonike ai ka thënë: