Albulena Haxhiu, deputete e zgjedhur e Vetevendosjes, lidhur me dorëheqjen e Dardan Molliqajt nga pozita e Sekretarit Organizativ ka thënë se atë veprim Molliqaj e ka marre pas një konsultimi me kryetarin Visar Ymeri.

Ajo ka thurë lavde për punën 7 vjeçare te Mollaqet ne atë pozitë.

Derisa ka folë për ftesën e Presidentit Thaçi, Haxhiu ka thënë se ajo ftese është e panevojshme ngase përmes saj po mundohet për me ble ma shume kohe për dhe për ti siguruar koalicionit PAN numrat për me ba Qeverinë por edhe për me zgjedhë Kryetarin e Kuvendit.