Të gjithë personazhet vipat jo vetëm e shijojnë, por edhe e tregojnë. Iku koha kur këtë e bënin për Turqinë. Tani askush nuk e bën më.

Edhe Ermal Mamaqi që nxorri një foto, nga një resort në Turqi, ku dukej si reklamë, por ai nuk ia doli t’i bëjë reklamë hotelit, por gruas, Amit të bukur që ai e quajti në këtë foto girlfriend.

Mesa duket perëndoi koha e pushimëve në Turqi. Tani vipat pushojnë në Shqipëri. Blendi Fevziu, Ledina Çelo, aktori i humorit Julian Deda,  Rudina Xhunga, Eraldo Rexha, Valbona Selimllari, Balina Bodinaku, Rashel Kolaneci,  dhe Ardit Gjebrea po shijojnë Shqipërinë dhe nuk ngurrojnë ta pasqyrojnë  dita ditës, në Instagram.