Një grua ka raportuar në Polici se një person në Podujevë ia ka grabitur çantën e krahut.

“Në rrugëm  Hakif Zejnullahu, Podujevë 29.07.2017-22:30. Viktima femër K-Shqiptare ka raportuar se të dyshuar të pa njohur me forcë  i kanë grabitur çantën në të cilën kishte 20 euro para të gatshme, katër kartela bankare dhe dokumentet personale. Njësiti policor  gjatë kërkimit të personit të dyshuar ka gjetur çantën e  cila iu është kthyer viktimës”, thuhet në njoftimin e PK-së.