Është arrestuar hajni i cili e plaçkiti një bankë, u zhvesh i tëri dhe vrapoi rrugës duke i hedhur në tokë paratë e vjedhura, njoftojnë autoritetet në Florida të SHBA-së.

Sipas FBI-së, hajni i identifikuar si Alexander Sperber, 25-vjeçar, ishte zgjuar të martën në mëngjes dhe vendosur ta plaçkiste bankën për ta nisur karrierën si komedian, transmeton Express.

sipas autoriteteve, ai e kishte parkuar makinën pranë bankës dhe plaçkitur 4.700 dollarë. Tash, ai akuzohet për vjedhje të bankës.