Një burrë është përjekur që të vjedhë një restorant në Park Avenue South në Tacoma, por ka dështuar shumë herë.

Video e sigurimit në restorantin Hard Luck Bar & Grill tregon momentin kur burri i paidentifikuar hedh një gur në xhamin e dyerve të pasme në përpjekje për ta thyer por nuk funksionoi. Ai më pas i gjuan me grusht dhe me trup disa herë deri sa e thyen.

Pasi hyri brenda tentoni që të vjedhë kompjuterin por dështoi dhe më pas shkoi të hapë arkën por as kjo nuk funksionoi.

Hajduti i drejtohet dhomës së magazinimit por nuk mundi dot që të hapë derën, përpara se të dilte jashtë nga çatia dhe të largohej duarbosh.

Zyrtarët e Qarkut Pierce,  të cilët po punojnë për ta identifikuar, thonë se burri dështoi të vidhte biznesin por mund të ketë tentuar dhe në biznese të tjera në të kaluarën kështu që duhet të arrestohet.

Ky është hajduti më i dështuar që mund të keni parë ndonjëherë.