Deputeti Ilija Dimovski njoftoi emrat e koordinatorëve të grupeve parlamentare. Grupi i parë prej gjashtë anëtarë, koordinator është Ilija Dimovski, përcjellë TetovaSot.

Në grupin e dytë parlamentar koordinatori është Antonio Milloshoski, e tretë Zoran Ilioski-së, katërt Vladanka Aviroviq, e  pestë Daniela Rangel, e gjashtë  Panco Minov, e shtatatë Dimitar Stevananxhija, e tetë Dragan Danev, e nëntë Blagica Lasovska dhe ë grupin parlamentar të dhejtë është Dragan Cukle.

Si koordinatorët nuk janë gjetur ish-Kryeministrat Nikolla Gruevski dhe Dimitriev, as ish-kryetarin e Parlamentit, Trajko Veljanovski. Të tre deputetët janë pjesë e grupit të parë prej gjashtë anëtarëve.

Çdo koordinator ka dy deputetë./TetovaSot/