Një skenë me të vërtetë mjaft e turpshme është fotografuar ditën e sotme në plazhin e Durrësit. Të shumtë kanë qenë pushuesit të cilët janë skandalizuar nga skena që u kanë zënë sytë.

Një alamet gruaje, pasi hyri në det, uli brekët, nxorri të pasmet dhe filloi të kryejë nevojat personale. Të gjithë pushuesit u irrituan, jo vetëm nga prania e fëmijëve të vegjël që u detyruan ta shohin atë skenë por edhe nga vetë prania e mjaft turistëve të huaj.

Nuk mund të konceptohet se si edhe sot në vitin 2017 njerëzit arrijnë të japin “spektakle” të tilla të turpshme që dëmtojnë imazhin dhe pastërtinë e turizmit shqiptar.