Një grua nga Melbourni i Australisë po merr vëmendjen e mbarë botës, pasi lindi foshnjen më të madhe në vend, me peshë prej 6 kilogram pa epidural.

Natashia Corrigan mirëpritit Brian Jr. në 24 Janar të këtij viti.

Gruaja gjithashtu ka lindur dy vajza të tjera më parë, të cilat peshojnë 3.2 kilogram dhe 0.34 kilogram

Bebja lindi në javën e 40-të, përmes një lindje natyrale.

Corrigan tha:” Nuk e kam ëndërruar kurrë një fëmijë aq të madh.”