Muzetë dhe vendet arkeologjike në Athinë mund të jenë të mbyllura për vizitorët këtë fundjavë, për shkak të grevës së punëve të kulturës.

Federata e të punësuarve në Ministrinë e Kulturës njoftoi se greva do të mbahet më 29 dhe 30 korrik, e cila u prit me një reagim të ashpër nga punëtorët e turizmit në Greqi.

Global